За нас

За D5 Studio:

ДЕ 5 Студио ООД е създадено през 2021 г. с дейност, свързана с търговия на мебели и аксесоари. Чрез своите разнообразни и висококачествени продукти, D5 Studio спомага както за интериорни, така и за екстериорни решения за всеки дом и офис. Компанията е официален и ексклузивен представител на марката Kave Home за България.

Kave Home е интензивно развиващ се бранд с повече от 100 физически магазина в над 80 държави, като първият е отворен през 2019 г. в Барселона.

С иновативния си подход ние от D5 Studio целим да бъдем една крачка напред и да се превърнем в лидер на пазара. Откриването на Kave Home в България е поредното доказателство за това.

За Kave Home:

Francesc Julià е основател на Julià Grup и Kave Home. Неговата кариера започва като стругар, но уникалният му предприемачески нюх го кара да разпознае потенциала на мебелната индустрия.

Компанията, основана от Francesc Julià на 22-годишна възраст, се превръща във водеща международна компания за дизайн, производство и дистрибуция на мебели с присъствие в повече от 80 страни. Този успех се дължи на истинската страст, с която той ръководи бизнеса си.

За да се превърне в лидер в областта на дизайна, декорацията и мебелите, Kave Home работи много усърдно. Компанията полага усилия да направи всичко съвършено и е избор номер едно за перфекционистите, които търсят уникален стил и продукти, изпреварващи тенденциите.

Мисията на Kave Home е създаване на висококачествени дизайнерски продукти и безупречно обслужване. Предимство е също, че Kave Home доставя продуктите си за рекордно кратко време.

Каква е идеята на Kave Home?

Усъвършенстване на всеки детайл. Ето защо Kave Home проследява внимателно всяка стъпка от процеса на проектиране, производство и дистрибуция на всеки продукт. Това гарантира отлични и функционални дизайни, които са от възможно най-качествени и най-дълготрайни материали, но и също така са на достъпна цена.

Това, което определя Вас е Вашият стил, постоянният Ви стремеж към развитие и съвършеното Ви несъвършенство. Kave Home комуникира както с естетически настроения човек, нуждаещ се от красиво пространство, така и с човека, наричащ себе си перфекционист, винаги готов да пристъпи крачка напред. В Kave Home ще откриете мебелите и декоративните елементи, изразяващи Вашата индивидуалност и насърчаващи нови изследователски възможности във Вашия дом и извън него.

Мисията на Kave Home е да направи революция в интериорния и мебелния свят, създавайки уникален дизайн, поставящ устойчивостта на първо място.

Кои са ценностите на Kave Home?

Фокус върху клиента, иновации, страст и мислене за бъдещето, ангажираност и уважение към околната среда.

Пещерата в логото на Kave Home е вдъхновена от мястото за убежище, където хората се чувстват спокойни и на сигурно място. Kave е място, където можете да спрете, за да се насладите на момента, независимо дали сте с любимите си хора или сте сами.

Вътрешен дизайн

Изработвайки всяка от колекциите си с внимание, Kave Home започва винаги първо от дизайна. Вътрешният дизайнерски екип използва иновативни материали и методи, а независими сътрудници създават издръжливи, стилни и функционални изделия. Kave Home е за хората с усет към открояващите се качествени продукти. Екипът на Kave Home разработва неуморно своите продукти и пуска в производство единствено тези, които отговарят на най-високите стандарти.

Kave Home – рециклируеми и рециклирани материали

Испанската компания работи с международни и местни партньори, ангажиращи се да произвеждат продукти по устойчив за околната среда начин. Kave Home използва сертифицирани естествени материали като органичен памук, масивна дървесина, ратан и юта. Вярва в използването на рециклирани материали като PET, изработен от рециклирани пластмасови бутилки, извлечени от океана, както и рециклирано дърво и стъкло. В Kave Home се използват много повече рециклируеми продукти, като например картон и все по-малко пластмаси от всякакъв вид, без значение дали са рециклирани или не.

Устойчивостта е повече от просто устойчиви продукти.

Kave Cares обхваща множество аспекти – от суровините до производствените процеси, доставчиците, компанията Kave Home и нейните съоръжения, процеса на проектиране, социалната отговорност и много други. Kave Home работи върху Kave Cares още от самото начало, като мисията е подобрение с всеки изминал ден.

Kave Home допринася за създаване на по-добро бъдеще и по-добър свят.

Kave Cares

Kave Home се стреми да се усъвършенства непрекъснато, знаейки че съвършенството е много трудно постижимо. Когато става дума за грижа за нашата планета, екипът на Kave Home работи със съзнанието, че само най-доброто е достатъчно добро. Устойчивостта е една от основните ценности на компанията. Създавайки продукти с рециклирани и рециклируеми материали, Kave Home се съобразява с околната среда и прави най-доброто за нея и иска да бъде част от Вашия дом по внимателен и отговорен начин.