Доставка

Условия и срокове на доставка

Доставки се извършват само в официални работни дни от понеделник до петък в часовете от 9:00 до 17:00 часа за района на гр. София. За всички останали градове в сила е работното време на куриерската фирма-доставчик. В момента „Де 5 Студио“ ООД ползва услугите на Еконт.

Поръчки на стойност над 400 лв. доставката е безплатна.

а) Наличната стока на склад ще бъде изпратена по куриер към Вас до три работни дни след потвърждение на условията на доставка.

б) За стоки, които не са налични в склада ни в България в момента на покупката (при поръчка на артикули от Испания) – нашият екип ще се свърже с Вас на посочения от Вас имейл и/или телефон за уточняване на детайлите. Уговореният срок на доставка започва да тече след получаване на плащането по поръчката. Моля да имате предвид, че наличностите и сроковете на доставка са валидни в момента на изготвяне на офертата. При забавяне на плащането с повече от 5 работни дни, срокът на доставка би могъл да се удължи.

Отговорност за доставка

Потребителят придобива собственост върху закупените продукти, след пълното заплащане на договорената цена.

Всяка доставка се счита за извършена, веднага щом продуктът бъде предоставен на потребителя или на трето лице, упълномощено от потребителя. Отговорността за проверка на поръчката по време на доставката и подаване на оплаквания, които са обосновани, включително възможността за отказ от пакета, ако е бил отворен или има явни признаци за повреда.

„Де 5 Студио“ ООД не носи отговорност за всякакви кражби, грабежи, увреждания, повреди или загуби на продуктите, които възникват след доставката на продуктите до адреса за доставка на потребителя.

„Де 5 Студио“ ООД се освобождава от задълженията си за доставка, посочени в настоящите Общи условия, и отрича всякаква отговорност в случай на неплащане от страна на Потребителя, в съответствие с действащото законодателство.